NİĞDE / MERKEZ - Kayırlı Hacı Merdan Kaplan İlkokulu

Kayırlı Hacı Merdan Kaplan İlkokulu

Kayırlı Köyü Cevizler Mahallesi Belediye Caddesi No18 Kayırlı /NİĞDE
Vizyon
Okulumuzun, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hak ettiği yere getirmek için, sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir... Herkesin fikrini rahatça ifade edebileceği, sosyal aktivitelere katılacak, temizliği ve dürüstlüğü misyon edinmiş bir okul oluşturmak, öğrencilerimizi ve kasaba halkımızı geleceğe hazırlayarak karşılaşacakları güçlüklere ve hayal kırıklıklarına rağmen yılmadan bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Vatanını, milletini çok seven, öz güveni olan, fikirlerini rahatça ifade edebilen bireyler yetiştirmek için varız.  Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız.  Türk toplumunun değerlerini, âhlâkını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız.  Çevremize de eğitim vermek için varız.  Öğrencilerin rahat edebilecekleri ve sevebilecekleri bir okul ortamı hazırlamak için varız.  Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız.
Okul futbol takımı Niğde 3.lüğü
DERS BAŞLANGIÇ SAATİ : 08.30 DERS BİTİŞ SAATİ : 14.20
KALORİFERLİ
ingilzce
Öğretmen arkadaşlar kendi arabalarıyla geliş gidiş yapmaktadırlar.
Yerleşim Yeri
Kayırlı, Niğde-Nevşehir-Aksaray´ın sınırlarının birleşim yerine çokyakındır. Nevşehir´in ilçesi olan Derinkuyu´dan Aksaray´a gidiş yolunun 20.km´sinde yer almaktadır.
Okulumuz Niğde merkeze 75 km uzaklıktadır.